Machinery & Equipment

Machinery & Equipment

Of het gaat om het aanschaffen van een vervangingsonderdeel, het ontwikkelen van nieuwe tools, investeren in machines en randapparaturen of het opzetten van een nieuw fabriek. Wij bieden de oplossing.

Technische Dienstverlening

Technische Dienstverlening

Een productieproces welke 24/7 operationeel is met minimale omsteltijden is de grootste droom van elke ondernemer. Daarom bieden wij de mogelijkheid om installatie van uw infrastructuur tot het waarborgen en opleiden van uw medewerkers bij ons uit te besteden. Wij garanderen u een maximaal productieresultaat.

Grondstoffen

Grondstoffen

Zonder grondstof staat uw productieproces natuurlijk stil, maar hoe waarborgt u de juiste condities voor uw organisatie? Wij ontzorgen u volledig in de aanschaf van uw grond- en hulpstoffen zonder dat u te veel betaald. Beter nog, wij bieden u een prijsgarantie. U koopt voortaan standaard onder de reguliere marktprijzen in zonder in te leveren op kwaliteit.

Wij optimaliseren de procuessen en maximaliseren uw productieresultaat.

Procesmanagement

Een volledig geautomatiseerd productieproces inclussief werkinstruncties en Track&Trace van uw productie maakt het mogelijk om op werkvloerniveau real-time inzicht te creëren in alle fasen.

Management Informatie

Als ondernemer wilt u uiteraard een gezond bedrijf. Middels het volledig geautomatiseeerd procesmanagement creëren wij relevantie informatie welke gekoppeld is aan een robuust ERP pakket. U heeft vanaf nu alle relevante parameters om op managment niveau de juiste keuzes te maken.

ISO 9001:2008 en BRC iOP Proof

De grootste voordeel van onze totaaloplossing is dat wij het proces opzetten waarmee u conform de ISO 9001:2008 en BRC iOP normen te werk gaat.

Eenvoudige implementatie

De dure ERP pakketten kennen we allemaal wel. Veel geld voor aanschaf, consultancy en onderhoud, vervolgens ook nog de implemtnatie. Wij blijven het simpel houden en bieden alles aan in een helder pakket met een duidelijke prijsopbouw en tijdsbestek en de juiste support.

Kennis, ervaring en heldere processen.

Simpele Bedrijfsprocessen

Wij weten net als u dat de plasticverwerkende industrie kennis en arbeidsafhankelijk is. Om deze reden maximaliseren wij de automatisering om met minimale kennisafhankelijke arbeid uw processen te kunnen voortzetten en minimaliseren wij de persoonsgebondenheid om uw processen te kunnen voortzetten.

Opleidingen

Wij bieden mogelijkheden in opleidingen om (nieuwe) medewerkers op niveau te brengen in kennis als het gaat om correct gebruik en inzet van machines en randaparatuur, efficiënt onderhoud en foutopsporen en herstellen van fouten.

Onderhoudscontracten

Onderhoudscontracten aan machines, randaparatuur en infrastructuur voorkomt stilstand aan uw productieproces en waarborgt de levensdruur van uw installaties en infrastructuur.

Maximaal productieresultaat in de plastic verwerkende industrie is het credo van BGM Plastic Solutions. Wij optimaliseren en richten alle bedrijfsprocessen met de benodigde zorgvuldigheid in met de juiste machines, randaparatuur, tools, infrastructuur en natuurlijk de juiste grondstoffen.
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw organisatie?