Uw vertegenwoordiger

Een vertegenwoordiging van uw merk met een helder strategie & toegevoegde waarde aan uw technologische ontwikkelingen.

Persoonlijk contact met de lead als adviseurs met passie en ambitie voor de plastic verwerkende industrie. Wij komen niet binnen bij een lead om te verkopen, juist om te adviseren voor een nieuwe investering. Duidelijke beeldvorming van behoeften van de klant en een raamwerk van de mogelijkheden die wij namens u als producent kunnen invullen.

Geen valse beloften of verwachtingen maar realiseerbare feiten waarmee we werken aan een juist verwachtingspatroon voor de lead. Wij streven niet naar een eenmalige transactie maar juist naar een duurzame relatie welke wordt opgebouwd middels vertrouwen.

Research60%
Development40%
Design80%
Corporate70%

Wat we doen

Promotie

Actieve promotie van uw producten in ons netwerk, media en sectorgerelateerde beurzen.

We kennen de lead

Onze productieachtergrond maakt het mogelijk dat wij mee kunnen praten in details. Waardoor we behoeften helder in beeld brengen en als juiste sparringspartner opereren.

Rapportage omtrent uw producten

Wij blijven nauw contact houden met de lead, indien een aanbieding niet wordt geaccepteerd ontvangt u van ons een uitgebreide rapportage om in beeld te brengen welke factoren een reden van afwijzing waren, uiteraard ook andersom.

Aftersales Services

Aftersales betekend meer dan een kop koffie eens in de zoveel tijd. Wij ondersteunen met plaatsing, installatie en het opleiden van de medewerkers om de klant te ontlasten met alles omtrent de investering.

Onderhoudsdiensten

Om een maximaal productiviteit te kunnen waarborgen bieden wij de klant onderhoudscontracten aan waarmee wij tevredenheid omtrent de investering op maximaal niveau kunnen behouden.

Cursussen

Optimaal en juist gebruik van machines is van cruciaal belang, niet alleen voor de gebruiker met als perspectief gebruikersgemak maar ook vanuit de perspectief van u als leverancier. Wij bieden de Key-users van de aangeschafte installatie de benodigde cursus in een helder pakket waardoor u altijd gegarandeerd bent van ervaren gebruikers.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Technische dienst

  • Reguliere onderhoud aan uw machines, randapparatuur en infrastructuur;
  • 24/7 storingsdienst voor uw machines, randapparatuur en infrastructuur;
  • Installatie en montage van infrastructuur;
  • Revisie werkzaamheden;

Opleidingen

  • Correct gebruik en inzet van machines en randapparatuur;
  • Efficient onderhoud;
  • Fout opsporen en herstellen van fouten;
  • Optimaliseren productieproces;